Ankara 1 Şubesi

Bakanlık Merkez Teşkilatında Bayan Üyelerimizin Toplantısı Gerçekleşti

Milli Eğitim Bakanlığı Merkez teşkilatında görevli bayan üyelerimizle kahvaltı programında bir araya geldik. Kurum sorunlarının tartışıldığı programın ardından benzer programların daha sık yapılmasını isteyen üyelerimiz, yetkililere iletilmek üzere sorunlarını dile getirdiler.

Üyelerimizi karşılayan Temcilcilik Yönetim Kurulu üyemiz Miyase Altunay, “ Bu salondaki fotoğrafın bize yansıyan yüzü birlik ve beraberliktir. Birlik ve beraberlikten kuvvet doğacağını en iyi şekilde bilen gönüldaşların oluşturduğu fotoğraftır.  Aynı gemide aynı yöne gitmenin birbirimize kattığı gücün idrakinde olanların fotoğrafıdır.”dedi.

Daha sonra söz alan Eğitim Bir-Sen 1 No’lu  Şube Eğitim ve Sosyal İşlerden sorumlu başkan yardımcımız  Fatma Maraş ise, “Bu birlik ve beraberliğin  aramıza yeni üyelerin  en kısa zamanda  katılımı ile hız kazanmasını temenni ediyorum. Burada bulunan her bir üyemiz en az bir kişiyi Eğitim Bir Sen’e üye ederek sendikamıza güç katacaktır. Sizlere bir telefon kadar yakınız. Siz kadınlar iyi ki varsınız.” ifadelerini kullandı.

Kahvaltı bitimine doğru masaları tek tek dolaşan Altunay ve Maraş, üyelerimizin sendikadan isteklerini aldı. Maraş ve Altunay, “Bunlara çözüm üretmek için üst mercilere ileteceğiz. Biz de bu isteklerin takipçisi olacağız.” dedi.

 

 

TOPLANTIMIZDAN FOTOLAR İÇİN TIKLAYINIZ