Ankara 1 Şubesi

HER EYLEM YENİDEN DİRİLTİR BENİ…

Eğitim-Bir-Sen en fazla üyeye sahip sendika olup çalışma hayatına  ilişkin konularda olduğu gibi yerel, ulusal ve küresel toplumsal olaylarla ilgili de açıklamaları, çağrıları ve eylemleriyle  de kamuoyu tarafından dikkatle izlenmektedir.

Bu durum bizlerin bütün kritik dönemlerde hızlı bir şekilde organize olma, toplanma, açıklama ve eylem yapma konusundaki kabiliyetimizi arttırmamızı gerektirmektedir.

Basın açıklaması, miting ve eylemlerimize tüm üyelerimiz davet edilmekle beraber bazı özel ve acil durumlarda bu tür organizasyonlarda bir nevi Hazır Kıt'a niteliğinde özel bir ekip oluşturulması önem arz etmektir.

Bu ekibin, toplu sözleşme dönemleri yaptığımız basın açıklamaları ve eylemler, 15 Temmuz darbe girişimindeki sivil direnç, deprem afetinde yapılan acil müdahale ve yardım kampanyaları ve Filistin'deki İsrail vahşetine karşı yapılan protestolarda olduğu gibi  hızlı bir şekilde toplanmamız gerektiğinde bir çağrıyla hızlı bir şekilde toplanma ve kitleye öncülük etmesini hedefliyoruz.  

Kurumsal sosyal sorumluluğumuzun önemli gereklerinden biri olan bu vicdani reflekslerin kuruluş misyonumuzun gereği olduğunu düşünüyor, bu sayede kurumsal etkinliğimizin ve gücümüzün artacağına inanıyoruz.

Düşündüğümüz ekipte görev alacaklardan isteğimiz, toplanma çağrısı yapıldığında çağrımıza her hal ve şart altında kulak verip programımıza katılım sağlamalarıdır. 

Bu amaçla oluşturacağımız ekipte görev alacakların, hassasiyetleri nedeniyle sendikamız ve toplum nezdinde özel ve saygın bir yerlerinin olacağı kuşkusuzdur.

Bu heyecan verici ve önemli ekipte görevde almak istiyorsanız lütfen aşağıdaki grup bağlantısını kullanarak grubumuza dahil olunuz.

İlgi, destek ve duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ediyoruz.

 

GRUBUMUZA KATILMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ BAĞLANTIYI KULLANABİLİRSİNİZ.

https://chat.whatsapp.com/FypY7Y6F58z764wRgJNGpf