Ankara 1 Şubesi

MERKEZ TEŞKİLATI MASA TENİSİ TURNUVAMIZ BAŞLIYOR

Eğitim-Bir-Sen MEB Temsilciliğimiz, Bakanlığın yoğun iş yükü ve çalışma hayatının zorlukları nedeniyle yaşanan stresi azaltmak, personelin iş motivasyonu, kurumsal aidiyet ve işe bağlılık duygusunu artırmak amacıyla büyük bir toplumsal dinamik olan sporun gücünden yararlanarak Masa Tenisi Turnuvası düzenleyecektir.

Turnuva kuralları ve başvuru bilgileri aşağıdadır.

MÜSABAKA TALİMATI

1- Müsabakalarda eleme/puanlama usulü uygulanacaktır.

2-Müsabakalar ferdi olarak yapılacaktır.

3- Yarışmacılardan ilgili turnuva bölgelerindeki müsabakaların sonucu ile ilk dörde girenler bir üst turda yarışmaya hak kazanırlar.

4-Yarışmacılar müsabaka başlamadan 10 dakika önce hazır olmalıdır. Müsabaka saatinde hazır olmayan yarışmacılar hükmen yenik sayılır. 

5- Müsabakalar kazanılmış üç (3) set ve 11 sayı üzerinden oynanacaktır. 10-10 eşitlik halinde 2 sayı üstünlüğü yakalayan taraf setin galibi sayılır.

6-İki sayıda bir servis değişir.

7- Yarışmacılar kendi raketleri ve topları ile katılabilirler. Malzemesi olmayanlar için de müsabaka esnasında raket ve top temin edilecektir.

8-Müsabaka kurallarına uymayan ve sportmenlik dışı davranışlarda bulunan yarışmacılar gerekli görüldüğü takdirde tertip komitesi tarafından turnuva dışı bırakılabilir.

9- Diğer anlaşmazlıklarda tertip komitesi yetkilidir.

10-Müsabakaya itirazlar müsabaka hakemi tarafından değerlendirilecektir. Tüm karşılaşmalarda hakemin son kararı geçerlidir.

11- İtiraz veya hakem tespiti ile hata belirlenmesi durumunda hatanın belirlendiği ana kadar olan sayılar geçerlidir.

12- Müsabaka talimatında belirtilmeyen kurallar için Türkiye Masa Tenisi Federasyonu karşılaşma kuralları geçerli olacaktır.

13- Müsabaka sonuçları kurulacak olan whatsaap grubundan duyurulacaktır.

Not: Oyuncular kendi aralarında anlaşmaları halinde ikisinin de uygun olduğu bir zaman diliminde müsabakalarını yaparak whatsaap grubundan maç skoru bildirebilirler.

 

Turnuvaya katılım için aşağıdaki başvuru linkini formunu doldurunuz.

Başvuru Formu için tıklayınız.