Ankara 1 Şubesi

"Haşlak:Üyelerimiz İçin Varız"

~~HAŞLAK: ÜYELERİMİZ İÇİN VARIZ

Eğitim-Bir Sen Ankara 1 Nolu Şube Başkanı Yüksel Haşlak, Milli Eğitim Bakanlığının Gölbaşı tesislerinde çalışan üyelerle bir araya geldi. Sendikanın Milli Eğitim Bakanlığı Temsilcisi Vural Yurt ve Yönetim Kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu toplantıda üyelere hitap eden Şube Başkanı Yüksel Haşlak, Bakanlıktaki birçok sorunun farkında olduklarını ve sorunların çözümü noktasında başlattıkları çalışmaların büyük bir kararlılıkla devam ettiğini söyledi.


Görevi devraldıktan sona sendika olarak çok yoğun bir süreç yaşadıklarına değinen Haşlak, “Önümüzdeki hafta sendikamızın 5. olağan genel kurulu yapılacak. Yeni oluşacak genel merkez yönetimi ile işbirliği içersinde bakanlıktaki üyelerimizin sorunlarını çözmeye ve eğitim sistemimizin iyileştirilmesine yönelik çalışmalarımız olacak. Biz memleketimiz ve üyelerimizin sorunlarını çözmek için buralardayız. Temsilcilerimiz vasıtasıyla bize intikal eden sorunları ilgili yerlere taşımak, bizim görevimizdir.” İfadelerini kullandı.
Toplantıda üyelere hitap eden Eğitim-Bir-Sen Bakanlık Temsilcisi Vural Yurt’un konuşmasının ardından katılımcılarla sohbet eden yönetim kurulu üyeleri, kendilerine iletilen sorunları not aldılar.