Ankara 1 Şubesi

Teşkilat Eğitim Programlarımızı; Bakanlık ve Çankaya İş Yeri Temsilcilerimizle Tamamladık

TEŞKİLÂT EĞİTİMİ PROGRAMLARIMIZIN 4. HAFTASINDA  BAKANLIK VE ÇANKAYA  İŞ YERİ TEMSİLCİLERİMİZLEYİZ...
 
Bakanlık  ve Çankaya ilçemizin iş yeri temsilcilerimizle, Başkent Öğretmenevinde  "Teşkilat Eğitimi" programımızı yaptık.
 
Eğitim-Bir-Sen Ankara 1 No.lu Şube Başkanı Yüksel Haşlak ve Şube Yönetim Kurulu Üyeleri,Çankaya ve Bakanlık,Temsilcilerimiz , yönetim kurulu üyeleri ve Çankaya ve Bakanlık İş Yeri Temsilcilerimiz "Teşkilât Eğitim" programına katıldılar.
 
 
Açılış Konuşmasını; Eğitim-Bir-Sen Ankara 1 No.lu Şube Başkanı Yüksel Haşlak yaptı. Konuşmasına; "Yeni Zelanda’da ibadet etmekte olan Müslümanlara yapılan terör saldırısını kınıyor, faillerini lanetliyoruz. 15 Mart 2019 tarihinde (bugün) Yeni Zelanda’nın Christchurch kentinde Al Noor ve Linwood camilerine yapılan ırkçı saldırılar, yüreğimizi sızlatmıştır.İbadet halindeki 50 Müslüman’ın hayatını kaybetmesine neden olan saldırılarla büyük bir terör ve insanlık suçu işlemiştir."dedi

Haşlak; "Irkçılık ve İslam karşıtlığının yeni bir örneği olarak yaşanan bu terör saldırılarında hayatını yitirenlere Allah’tan rahmet; ailelerine, Müslümanlara ve Yeni Zelanda halkına başsağlığı, yaralılara ise acil şifalar diliyoruz" dedi.

Şube Başkanı Haşlak,"Türkiye'nin en büyük emek ve özgürlük hareketi olarak gücümüze güç katmak ve yetkimizi pekiştirmek adına çalışmalar yapmayı sürdürüyoruz. 

 

 

Teşkilatımızı daha diri, daha canlı tutabilmek, alanda gücümüze güç katabilmek ve sesimizi daha gür bir şekilde çıkarabilmek adına Teşkilat Eğitimleri gerçekleştiriyoruz" dedi.

 

Program sonrası Eğitim-Bir-Sen Ankara 1 No.lu Şube Başkanı Yüksel Haşlak katılımcılara sertifikalarını takdim ederek, katılımlarından dolayı tüm üyelerimize teşekkür etti.
 
Bizi kırmayarak "Teşkilât Eğitim programımıza katılan tüm üyelerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.
 
 
 
Ayrıca Teşkilât Eğitim programı formatör öğretmenlerimiz Selim Akgül, Ersin Doğruyol ve Taylan Kaya'ya teşekkür ediyoruz.