Ankara 1 Şubesi

Başkan Haşlak Güven Tazeledi

Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Ankara 1 No.lu Şube 5. Olağan Genel Kurulu 17.11.2018 Cumartesi günü gerçekleşti. Yüksel HAŞLAK başkanlığında tek liste halinde gidilen seçimde yenilenen yönetim güven tazeledi.

 

 

 

 

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan genel kurula Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Orhan Koç, Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Öğretmen Atama Daire Başkanı Yakup Demir, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Yabancı İşler Dairesi Başkanı Bekir Tarık Yiğit, DSİ Daire Başkan Yardımcısı Mikdat Özmen, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Araştırma-Geliştirme Enstitüsü Başkanı Erol Tekçe, Orman ve Köy İlişkileri Daire Başkanı Ahmet Başkan, Çankaya İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özel, Şube Müdürü Mehdi Çelik,  Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Şube Müdürü Orhan Ataman, Müfettiş M. Emin Yemenoğlu, Maarif Müfettişi Mehmet Öztürk ve Eğitim-Bir-Sen Ankara 2 No.lu Şube Başkan Vekili Hacı Yıldırım katıldı.

 

Genel Kurulda katılımcılara hitap eden Şube Başkanı Yüksel HAŞLAK Ankara 1 No.lu Şubenin faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Hak merkezli ve insan odaklı akademik hizmet sendikacılığını esas alarak çalışmalarına sürdürdüklerine vurgu yapan Haşlak konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

"Eğitim Bir Sen Ankara 1 No.lu Şube 5. Olağan Genel Kurulumuz, hiç kuşkusuz teşkilatlarımıza yeni bir heyecan, farklı bir dinamizm kazandıracak. Bu, bir hizmet yarışıdır. Bizleri Eğitim-Bir-Sen çatısı altında tanıştıran, buluşturan, konuşturan, koşuşturan rabbime sonsuz şükürler olsun. Birlikteliğimiz bereketli olsun. Asıl önemli olan bu yolda olmak kadar, yolu sizlerle omuz omuza yürümektir”

Tek liste halinde gidilen Genel Kurul da seçim, zorunlu organların seçilmesiyle tamamlandı.

Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Ankara 1 No.lu Şube Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

Şube Başkanı: Yüksel HAŞLAK

Başkan Vekili: Nevzat ÖYLEK

Basın ve İletişim Başkan Yardımcısı: Fatih AŞKIN

Teşkilatlanma Başkan Yardımcısı: İlhan KIYMAZ

Malı İşler Başkan Yardımcısı: Rıza ÜNVER

Mevzuat Başkan Yardımcısı:  Bayram AKYÜZ

Eğitim ve Sosyal İşler Başkan Yardımcısı:  Yaşar ŞAHIN