Ankara 1 Şubesi

Hayırlı Olsun

Konfederasyonumuz Memur-Sen’in 6. Olağan Genel Kurulu Ankara’da yapıldı. Genel kurul sonucunda Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ve listesi, Memur-Sen yeni yönetim kurulunu oluşturdu. Böylelikle Memur-Sen’in yeni dönemde yönetim kurulu sayısı sekize yükselmiş oldu.

“Yerelden Evrensele Soylu Mücadele” temasıyla gerçekleştirilen genel kurulda sonuçların ilan edilmesinin ardından kısa bir konuşma yapan Genel Başkan Ali Yalçın, Memur-Sen’in bugünlere gelmesinde emeği olan genel başkan ve yönetim kurullarına, il temsilcilerine, emeği ve teri olan bütün üyelere teşekkür etti.

Yalçın, “Yönetimimiz güven tazelemiştir. Delegelerimize teşekkür ediyor, yeni dönemin üyelerimize, kamu görevlilerine, ülkemize, yerküremize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Seçim sonucunda Memur-Sen Genel Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

Ali Yalçın (Genel Başkan), Semih Durmuş (Genel Sekreter), Levent Uslu (Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı), Hüseyin Öztürk (Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı), Mehmet Emin Esen (Basın ve İletişimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı), Hacı Bayram Tonbul (Toplu Sözleşmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı), Mehmet Bayraktutar (Eğitim ve Sosyal İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı), Soner Can Tufanoğlu (Hukuk ve Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı).