Ankara 1 Şubesi

Bir Bilenle Bilge Nesil Projemizin Kitap Analizini Çankaya Tapu Kadastro Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileriyle Birlikte Yaptık

 

 

 

 

Eğitim- Bir- Sen Ankara 1 Nolu Şube Olarak   Bir  Bilenle Bilge Nesil Projemizin Kitap Analizini Çankaya Tapu Kadastro Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileriyle Birlikte Yaptık.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Programa Eğitim-Bir-Sen Ankara 1No.lu Şube Başkanı  Yüksel Haşlak Başkan Yardımcıları, Nevzat Öylek,Rıza Ünver,Yaşar Şahin, İlhan Kıymaz,
 
 
 
 
 
 
 
 
Şube Kadınlar Komisyonu Başkanı Nedime Süslü  Çankaya Temsilcimiz Abdullah Çerezci ve Çankaya Genç Memur Sen Temsilcimiz Yunus Emre Toktaş, Okul Müdürümüz Fatih Aşkın, Danışman Öğretmenimiz Asuman Öz ve  Tapu Kadastro M.T.A.L.  Öğrencilerimiz Katıldılar. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Muhammet Emin Yıldırım' in  "Âlemlere Rahmet Hz. Muhammed" isimli eserinin analizini Çankaya Tapu Kadastro Mesleki ve Teknik Anadolu Lise Öğrencilerimizle Birlikte Ele Aldık.
 
 
 
 
 
 
 
Katilimcilar ve Öğrencilerimizle Samimi Bir Ortamda Gerçekleşen Programımızda, Karşılıklı Yorumlarını Katarak Eserden Çıkardıkları Sonuçları Paylaştılar. 
 
 
 
 
 
 
 Keyifli Geçen Saatler ve Misafirperverlikleri İçin Okul Müdürümüz Fatih Aşkın' a Danışman Öğretmenimiz  Asuman Öz' e ve özellikle Öğrencilerimize Teşekkür Ediyoruz.