Ankara 1 Şubesi

NÖBETTEYİZ

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ), 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında komuta merkezi olarak kullandığı belirlenen Akıncı Üssü'ndeki eylemlere ilişkin 486 kişinin yargılandığı davanın görüldüğü Sincan Ceza İnfaz Kurumları önünde nöbette yerimizi aldık.

Ankara 4. Ağır Ceza Mahkemesince Sincan Ceza İnfaz Kurumları kampüsündeki salonda yapılan duruşmaya sanıklar, avukatları, müştekiler ile gaziler ve şehit yakınları katıldı.

15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde çok kritik bir yeri bulunan Akıncı Üssü'ndeki eylemlerle ilgili açılan dava, bugün Ankara'da başladı. Sanıklar yoğun güvenlik önlemleri altında Sincan Cezaevi'ndeki duruşma salonuna götürüldü.

Ankara 4. Ağır Ceza Mahkemesince, Sincan Ceza ve İnfaz Kurumları Kampüsü'ndeki salonda görülen duruşmada, Kayseri 12. Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanlığı eski 221. Filo Komutanı kurmay Yarbay Engin Yetkin savunma yaptı.

 Katiller yaptıklarını inkar ediyorlar. Unutmasınlar ki; gerçekler apaçık ortada, ne yaparsanız yapın hainliklerinizi gizleyemezsiniz.

FETÖ’cülere bakılırsa; ortada kimin yaptığı belli olmayan bir darbe,  nereden düştüğü bilinmeyen bombalar, canına kimlerin kıydığı meçhul şehitler, nerden geldiği bilinmeyen kurşunlar, kimin kullandığı anlaşılamayan uçaklar, tanklar, helikopterler, kimin verdiği bilinmeyen emirler, talimatlar, Hakikati tüm çıplaklığına karşın ahlaksızca inkâr ediyorlar. Unutulmasın ki, FETÖ yargı önünde hesap verinceye ve dava neticeleninceye kadar biz burada nöbetteyiz.